Om du är intresserad av att köpa mina egna designade motivstämplar, klicka då på Frejastämplar-knappen här ovanför för vidare information.


måndag 8 mars 2010Jag är med i SUGARNELLIE nr.30 utmaning hoppas på tur.

4 kommentarer:

.::CaRiN::. sa...

Hej! Hittade till din blogg via Arne M (vi jobbar i samma koncern)från Östersund! (Du kanske är hans svägerska?!) Här finns mycket fint! Ska kika runt lite nu! :) Lycka till i utmaningen! Kram!

ScrapMyran sa...

Hej, så roligt att du hittade in till mig! Tack så mycket för senast, trevligt med lite röksällskap för en gångs skull, är ju lite ute nu för tiden det där med rökning =) Här har du adressen till hon som gjorde egna masker:
http://balzerdesigns.typepad.com/balzer_designs/
Var ett bra tag sen jag såg dem så risken finns att du får bläddra ganska långt tillbaka i tiden, annars rekomenderar jag dig att söka på youtube!
Kommer nog inte komma iväg på så många fler träffar nu tyvärr, ska ju på city scrap den 27-28 och så ska jag på träff med stockholmsklubben på Allt om scrap i april...måste ju vara lite med familjen också =) Men vi ses den 27 i alla fall -kul!
Jättefina stämpelmotiv föresten, om jag någongång blir en motivstämplare så lovar jag att köpa på mig ett par stycken, gillade blommorna mycket!
Kram // My

Tessan sa...

håller tummarna de var superfint

Tessan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.